New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل
New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل
Blog Article
هیچ دارویی برای درمان سلیاک وجود ندارد و یک رژیم غذایی بدون گلوتن تنها راه کنترل بیماری سلیاک است.
این گروه متشکل از داروسازی دکتر عبیدی و شرکتهای کوبل دارو و آدورا طب است که در ۱۳ گروه درمانی فعالیت دارد.
علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی
● در صورت مشاهده هر یک از این علائم فوراً به پزشک اطلاع دهید. معمولاً کبدتان را با آزمایش خون مکرر در حین مصرف این داروها بررسی میکنند.
و رنگ آمیزی اورامین-رودامین و پس از آن میکروسکوپ فلورسانس[۲۳]
[۵] در کشورهای توسعهیافته، سل کمتر شایع است و بهطور عمده در مناطق برونشهری یافت میشود. در سال ۲۰۱۰، نرخ سل در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر در مناطق مختلف جهان بدین شرح بود:
● این داروهای خاص میتوانند بر کبد تأثیر بگذارند، بنابراین افرادی که داروهای سل مصرف میکنند باید از علائم آسیب کبدی آگاه باشند، مانند:
مشکلی که در بدن فرد مبتلا به سلیاک ایجاد میشود، صاف شدن پرز روده است.
بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟
باکتریهای سل میتوانند از یک منطقه آسیبدیده بافت وارد جریان خون می شوند. آنها میتوانند در سراسر بدن گسترش یافته و کانونهای متعدد عفونت را ایجاد کنند که مانند برآمدگیهای کوچک سفید در بافتها دیده میشوند.
● سل نهفته مسری خطرات بیماری سل نیست، اما میتواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال میتواند شما را بیمار کند و همچنین میتوانید آن را به دیگران منتقل کنید.
بیماری سلیاک خطرناک نیست. تنها نیاز به پیگیری در درمان دارد. اگر بیماری سلیاک دارید، نیاز به پیگیری پزشکی دارید تا مطمئن شوید علائم شما به یک رژیم غذایی بدون گلوتن پاسخ داده است یا نه. پزشک همچنین میخواهد مطمئن شود که شما به نیاز برای حفظ رژیم غذایی طی زندگیتان باور دارید. پزشک با کمک آزمایش خون پاسخ شما به درمان را ارزیابی میکند. نتایج این آزمایشات که عمدتا به عنوان راهی برای تشخیص بیماری سلیاک طراحی شدهاند، معمولا هنگامی که شما به مدت ۶ تا ۱۲ ماه غذای بدون گلوتن مصرف کنید، منفی میشوند.
با این حال، این بیماری یک تهدید قابل توجه برای بهداشت عمومی باقی ماند. هنگامی که شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا در سال ۱۹۱۳ تشکیل شد، تمرکز اولیه آن، تحقیقات بر سل بود.[۱۱۱]
درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفههای بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.